Informació General


El titular del lloc web http://www.ampaheura.com és ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES DE L'ESCOLA L'HEURA DE TERRASSA, amb NIF G64358435 i domicili situat en Carrer Ègara núm. 16, 08225, TERRASSA, (Barcelona). L'entitat es troba inscrita en el Registre Mercantil amb les següents dades d'inscripció: .
Amb ànim que l'ús del lloc web s'ajusti a criteris de transparència, claredat i senzillesa, ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES DE L'ESCOLA L'HEURA DE TERRASSA informa l'usuari que qualsevol suggeriment, dubte o consulta sobre el present Avís Legal o qualsevol altre document informatiu del lloc web serà rebuda i solucionada contactant amb ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES DE L'ESCOLA L'HEURA DE TERRASSA, a través de l'adreça de correu electrònica: ampa@ampaheura.com

 

 

Propietat Intel·lectual


Tots els continguts que es mostren en el present lloc web, i especialment dissenys, textos, imatges, logos, icones, noms comercials, marques o qualsevol altra informació susceptible d'utilització industrial i/o comercial estan protegits pels corresponents drets d'autor, no permetent la seva reproducció, transmissió o registre d'informació excepte autorització prèvia del titular, ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES DE L'ESCOLA L'HEURA DE TERRASSA. No obstant això l'usuari podrà utilitzar informació facilitada per a gestionar la seva comanda i les dades de contacte corresponents.


Enllaços


ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES DE L'ESCOLA L'HEURA DE TERRASSA no assumeix cap responsabilitat sobre els enllaços feia altres llocs o pàgines web que, en el seu cas, poguessin incloure's en aquest, ja que no té cap mena de control sobre aquests, per la qual cosa l'usuari accedeix sota la seva exclusiva responsabilitat al contingut i en les condicions d'ús que regeixin en aquests.