Són molt els reptes que ens enfrontem cada dia per atendre als nostres fills, per atendre  les seves necessitats i buscar recursos. És per això que fem les xerrades informatives, per oferir suport, coneixements i eines a les famílies.

Ningú ens ha ensenyat a ser pares i menys si els nostres fills tenen necessitats especials. No tenim una fórmula màgica per fer-ho bé o millor, però si podem adquirir coneixements per atendre'ls en alguns aspectes rellevants i poder exercir el nostre dia a dia de forma més tranquil·la i equilibrada.

També fem xerrades informatives d'aspectes econòmics, legals i laborals, però si teniu alguna proposta que us agradi que en parlem, no dubteu en posar-vos en contacte al correu de l'A.M.P.A.

ampa@ampaheura.com  

 

 

 

BENESTAR EMOCIONAL

Benvolgudes famílies,

Us volem informar de que el proper dimarts dia 26 d’Octubre hem organitzat la primera xerrada d’aquest curs que, per seguretat i fàcil accessibilitat, la farem telemàtica.

L’enllaç per connectar-vos és meet.google.com/mfh-mhxr-ere

Aquest cop ens la farà la Silvia Hatero, Psicoterapeuta emocional i escriptora del llibre “Començar de nou” on ens explicarà la seva experiència davant situacions difícils i com gestionar les emocions per ajudar-nos a superar-les. També ens explicarà el seu nou projecte del Grup d’Ajuda Mutua que està impartint des de l’Ajuntament de Terrassa.

A conseqüència de conèixer la Silvia, des de l’AMPA començarem un nou Grup d’Ajuda Mútua per ajudar a gestionar les emocions, cosa que amb el dia a dia ens oblidem que hi són i que les hem de treballar. Estarà obert per a tothom que sigui membre de l’AMPA, però serà un grup reduït, és per això que caldrà que qui estigui interessat ens ho digui el més aviat possible pel correu electrònic de l’AMPA ampa@ampaheura.com Aquest GAM serà o dilluns o dijous de 15 a 16:30h de forma telemàtica.